Byggboomen

Bygg ett hus!
Var ska den stå, hur ska den se ut, vad ska det vara – en kyrka, en skola, fabrik eller bostäder – frågade jag
– Det behöver du inte veta, bygg bara

Nu är jag inte inom byggbranschen, men ungefär så lät den sk “beställningen” jag fick i början på veckan. Det tog mig en hel dag att bara bena ut vad “beställaren” ville. Ytterligare en dag att få en “byggritning”, underlaget för vad som skulle göras. Ytterligare en dag gick åt att säkerställa att “husgrunden” var klar, att andra gjort det de ska för att det ska fungera. Sen tog själva jobbet bara 10 minuter.

Det här var ingen extern kund eller en intern användare. Det här var en kollega inom min egen division, som borde veta bättre hur vi arbetar. Vilka rutiner som gäller. Och det är inte på det här sättet. Särskilt inte när de kommer med hotelser. Sånt ogillas skarpt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.