I skolbänken igen

Sitter i skolbänken igen, är på utbildning. Eller kanske jag ska säga fortbildning? En återupprepning av fjolårets hårda kurs i konsten att vänta. Ska lära mig vänta igen, vänta på något som jag vet är trevligt. Likt ett spänt barn den 23:e har jag tjuvtittat lite och jag vet att det är något fint som väntar. Det är underbart, det är både söt och salt. Vilket är en utmärkt kombination.

Hav tålamod säger folk, lättare sagt än gjort. Vill glida fram tillsammans i en komfortabel fart, känna rörelsen av framåt. Hela tiden komma någonstans och se nya vyer, inte ligga på bromsen. Har dock legat på rulle några gånger, så vi rör på oss. Sakta men säkert framåt. Men jag har inget val, eller det har jag visst. Jag gör ett medvetet val, jag ska lära mig det där igen, det som är så svårt. Tålamod. Det är som i Carlsbergsreklamen, “worth waiting for“.

5 reaktioner på ”I skolbänken igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.