Istället för anabola, del 2

Inte bara egen musik i lurar gör att jag blir starkare vid styrketräning. Även en portion ilska hjälper till fint och tyngderna känns lättare. Det kändes skönt i tisdags med en urladdning, men efter träningen igår morse kändes det som att det var en gång för mycket. Det är mentalt utmattande att träna med ilska som dopningsmedel. Tänkte först låta det gå över av sig självt, men efter alldeles för många glas vin på personalfesten igår, ringde jag och lättade mitt hjärta totalt. Förlåt att jag väckte dig, men nu är det sagt, och det känns lättare för mig. Tack för att du stod ut med mitt sluddrande och lyssnade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.