Polopolare är väl allihopa

Det gick nästan att ta på luften som vibrerade av förväntan. Sex lag ställde upp i Sveriges första SM i cykelpolo. Vi hade en bra strategi som fungerade perfekt när vi följde den, men resultatet var katastrofalt när vi inte gjorde det. I gruppspelet vann vi båda matcherna och gick vidare till slutspel. Där blev dock motståndet både hårt, blodigt och brutalt. Vi spelade bort pallplatsen.

Det kändes i hela kroppen att jag hade cyklat elva mil på småvägar igår. Tack vara den månghövdade publiken som hejjade på, hade jag skitroligt. Gick omkring mellan matcherna och smålog och mös. Trots att vi inte fick någon pallplats var jag iallfall nöjd med vår insats. Vi kämpade hårt hela tiden och vi har ju fått vara med på det första SM:et. På hemvägen smiddes planer på mer träning och framför allt bygget av Den Perfekta Cykelpolocykeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.