Små korta stölder

Fröken L trodde inte att jag var 171 centimeter lång som det står i passet. För att hon själv är så lång sa hon, och för att hon är lite längre än mig. Dopade av en flaska vin drog vi fram vattenpass och centimeterstock och mätte upp oss igår kväll. Döm om min förvåning när det visade sig att jag bara är 170 centimeter lång! Antingen har jag krympt de senaste åren, eller så mätte passpolisen fel för 20 år sen. Även fröken salt blev förvånad över sin nyuppmätta längd; 172 centimeter. En centimeter mer än vad hon själv trodde. Och det är nu så här på morgonen efter, som jag börjar ana sambandet. Hon har helt enkelt någon natt när vi sovit tillsammans, snott en centimeter av mig. Hur kunde det bli såhär?

5 reaktioner på ”Små korta stölder”

  1. Så är det, Maria. När jag gick upp två kg i somras pga din goda mat Maria, gick kollegan Micke ned lika mycket under samma tidsperiod.

    Varför kan det inte vara tvärtom? Jag ger 2 kg till Micke och får 2 cm av Lisa? En win-win för alla! Micke behöver lägga på hullet.

  2. Wikipedia: “Through the law of karma, the effects of all deeds actively create past, present, and future experiences, thus making one responsible for one’s own life, and the pain and joy it brings to him/her and others. The results or ‘fruits’ of actions are called karma-phala”

    Det är straffet för tidigare synder som gör att du både går upp 2 kg och förlorar 1 cm 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.