Ändrade planer

Klonen ringde och då förstod jag att något hade hänt. Mycket riktigt. Han hade stukat stortån och hade varit hos doktorn för omplåstring. Nageln var avbruten och tån ungefär dubbelt så stor mot normalt. Det gör att han tyvärr inte kommer i helgen, så nu får jag planera om. Det gör inget, går alltid att slösa bort tid på cykling. Men det är tråkigt att han inte kommer, saknar honom. Och det lär dröja tills nästa gång, för nu kommer höstlov och oeprationen mellan. Förmanade honom att inte cykla utan fungerande bromsar, att han får se till att någon fixar det. Tyvärr bor jag för långt bort för att kunna hjälpa honom. Och hans styvfar kan inte sånt. Det var så det gick till, bromsarna tog inte, så han bromsade med fötterna istället. Tröstade både honom och mig med att han stukade tån under en cyklingstur. Då hade han iallafall kul under tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.