Falla för grupptrycket

Förvisso har jag haft planerna i några år, men av flera orsaker har det inte blivit av. Har hela tiden sagt att jag ska göra det innan jag fyller 50, så det är tid kvar. Hade inte bråttom att göra det.

Trodde jag var stark nog att stå emot, men jag föll för grupptrycket. För idag föll motståndet ihop totalt och jag anmälde mig. Nu är det gjort, nu är det försent, det är betalat och klart. Finns ingen återvändo. Jag har anmält mig till Vätternrundan! Ska köra i klunga med som det ser ut nu, 20 andra. Och vi ska alla köra på fixie! Det ska bli kul, utmanande, spännande. Tror dock inte jag vill köra på en 34 år gammal stålram, så jag får väl börja leta efter en modern sak. Kan intyga att jag var spik nykter när jag fattade beslutet för fem minuter sen och anmälde mig. Jag är ju på jobbet, och där gör man allt i nyktert tillstånd. På gott och ont.

4 reaktioner på ”Falla för grupptrycket”

  1. Reglerna är solklara på deras hemsida: bullhorn är inte tillåtet å det krävs två bromsar. Konstiga är att barneds är tillåtet, vilket ju är nästan samma sak. Två bromsar tänker jag ha, oavsett regel, kan bli jobbigt att bromsa annars i utförslöporna.

  2. Läste i senaste numret av Cykla, att man skulle köra en startgrupp ala 1973, i tidsenlig klädsel och gamla cyklar. Farsan(RIP) körde sin första VR kring ´-73, lät intressant, om inte som lite piska att få i ordning gammelcykeln…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.