Grus i maskineriet

Cykeln är väldigt grusig. Och det bara efter att det regnat två dagar. Gatukontoret sopade väl upp allt grus i mars efter vinterns sandningar? Inte då, det är massa grus kvar här och där på gatorna. Och när det regnar, sprutar det upp på cykeln. Jag har ringt flera gånger och felanmält, att de bör sopa ordentligt efter sig. Men att sköta sitt jobb, är för mycekt begärt nuförtiden. Istället får jag stå ut med att mina lager och kedjor slits ut i förtid av allt grus. Och snart är det vinter igen, då börjar det om…

2 reaktioner på ”Grus i maskineriet”

  1. Det är väl så de resonerar när de låter det ligga kvar. Men det krävs inte mycket intelligens för att räkna ut, att det hamnar _under_ snön och isen till vintern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.