Inte bara jag

Det är inte bara jag som tycker det fortfarande är för varmt med långbyxor. Kaffekillen är här och servrar vår kaffemaskin, och han berättade att han idag för första gången sen sommaren har långbyxor på sig. Skönt att veta att jag inte är ensam och galen. Nu känner jag mig styrkt! För det är hopplöst för varmt för långbyxor både inne och ute. Jag cyklar fortfarande med kortbyxor, men när jag går på stadens gator som en vanlig man, har jag långbyxor. Tröttnade på allas blickar och gliringar, som började redan i september. Men nu åker långbyxorna tillbaka in i garderoben och kortbyxorna fram igen. Slut på lidandet för min del.

3 reaktioner på ”Inte bara jag”

  1. Shorts är ett måste i dagens varma värld, fattar inte folk som tar på sig vantar å halsduk bara för att det är en viss månad.

    Jag har haft shorts sen mitten av mars å planerar inte att sluta på ngn vecka.

    Cyklingen till och från jobbet, då blir man ju varm, sen på jobbet är man ju inomhus hela dan.

    Stå på dig Mr Bruse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.