Kvinnofällan

Det måste vara den nya kvinnofällan, trafiken. Vägar, gator, cykelbanor och gångbanor är inte alls anpassade efter kvinnorna och deras behov. Det är ju alldeles för mycket begärt att de ska behöva vrida på huvudet åt båda hållen och se sig för innan de kliver ut i körbanan. Vad tänker trafikplanerarna på egentligen? Trafikmiljön måste omedelbart anpassas för kvinnor, så de slipper se sig för och kan kliva rakt ut i cykelbanor och rakt ut framför tunga lastbilar med sina barnvagnar före, utan att det händer något. Tänk att som kvinna inte behöva ta ansvar för sina egna handlingar. Vilket paradis det vore.

3 reaktioner på ”Kvinnofällan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.