Polo med förhinder

Kom fem minuter över fyra. Planen var helt tom. Efter en kvart kom några inrullande. Utan klubbor. Svingade fram väskan för att ta fram min egen klubba för att lira lite själv. Men däri var ingen klubba! Någonstans på Götgatan efter Skanstull hade jag tjongat i en stolpe med den utstickande klubban, och antagligen trillade den ut därefter nånstans. Nu har jag cyklat förbi två gånger, och gått förbi en gång med fyra ögon. Ingen klubba kunde återfinnas.

Nu börjar jakten på en skidstav och en gul rörbit att bygga klubba av. Måste hinna bygga en ny till nästa helg, för kvar hemma står Klonens klubba ensam, och han kommer troligen till helgen och vill nog ha sin klubba själv.

På bilden jag på CPSM08 med den tappade klubban.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.