Sur chokladporr

Det började illa, och jag borde förstått att det skulle gå åt helvete. Men inte då, naiv är mitt förnamn. Kom en halvtimme försent till Slussen och jag kom utan pengar och utan att ätit lunch. Men söta Lisa hade köpt en Toblerone åt mig och hade pengar till Djurgårdsfärjan åt oss. Det var länge sen jag sist åkte med färjan, och denna gång var det riktigt trevligt att åka. Hon satt ju brevid mig och log.

På chokladmässan provade vi choklad med både det ena och det andra iblandat. Men trots allt gott med både sött och salt, precis som fröken själv, blev det en sur eftersmak. Det var inte bara för att vi ätit för mycket choklad och mådde lite illa av det, någon hade fått för sig att det nu fick det vara nog. Det skulle aldrig bli vi två. Choklad har aldrig smakat så bittert som nu, oavset procenthalt. Riktigt äckligt smakade det.

2 reaktioner på ”Sur chokladporr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.