Årets skomode

Det var bara lugnande jag skulle få. När den “snälla sköterskan” som sades skulle hålla min hand, frågade om jag ville ha mer lugnande, svarade jag “bara jag slipper se och höra vad ni gör“. Det sista jag minns var ljudet av en dremmel på stortån. När jag senare vaknade upp och den manliga sköterskan frågade hur jag mådde, var mitt ärliga svar att jag var hungrig och kaffesugen. Vilket han åtgärdade. När jag sedan skulle få den moderiktiga skon, frågade jag om det inte var en vänstersko jag fick. “Den är för både höger och vänster“, svarade hon, “den passar lika dåligt på båda fötterna“. Vi skrattade båda.

6 reaktioner på ”Årets skomode”

  1. För det första är whiskyn slut, sen tänkte jag ta två vita månader under sjukskrivningen. Samt att det är nog inte bra att dricka tillsammans med Citodon. Som iofs har samma verkningsgrad som socker. Jag kan inte sova pga smärtan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.