Kvinnlig girighet… och manlig förnöjsamhet

I New York City har det öppnat en butik som säljer äkta män. Dit kan kvinnor gå för att finna sig en man. Vid ingången står följande instruktion. Du kan endast besöka denna butik en gång. Det är sex våningar med stigande pris på produkterna för varje våning. Du kan välja en produkt från en våning, eller välja att gå upp en trappa. Dock får du aldrig gå tillbaka ner en våning, bortsett från att lämna butiken.

En kvinna går till butiken för att finna sig en man. På första våningen står en skylt. Första våningen: Dessa män har fast jobb. Hon är intresserad men fortsätter uppåt. Andra våningen: Dessa män har fast jobb och älskar barn. Det är bra tänker hon, men jag vill ha mer så hon fortsätter uppåt. Tredje våningen: Dessa män har fast jobb och älskar barn samt har ett extremt bra utseende. Jösses tänker hon men fortsätter uppåt. Fjärde våningen: Dessa män har fast jobb och älskar barn, ser sinnessjukt bra ut. Samt hjälper till med hushållsarbetet. Åååh underbart vad ska jag göra tänker hon, men går vidare uppåt. Femte våningen: Dessa män har fast jobb och älskar barn ser, sinnessjukt bra ut. Samt hjälper till med hushållsarbetet och är mycket romantiska. Hon är såååå frestad men väljer att fortsätta till sista våningen. Sjätte våningen: Du är besökande nummer 31.456.012 på denna våning. Det finns inga män på denna våning. Den existerar bara för att bevisa att det aldrig går att tillfredsställa kvinnor. Tack för besöket!

För att undgå att bli beskyllda för könsdiskriminering har butiksägaren öppnat en ny hustru-butik tvärs över gatan. Första våningen har kvinnor som älskar sex. Andra våningen har kvinnor som älskar sex, har pengar och tycker om öl. Våning tre fyra, fem och sex har aldrig haft några besökare.

Publicerat med benäget tillstånd av Chinese Rasta, som själv lånat den…

3 reaktioner på ”Kvinnlig girighet… och manlig förnöjsamhet”

  1. Du anonyme…

    Du vill inte att Bruse ska överraska.. skulle han göra det så skulle du kontra med att han var bättre förr..

    Tur han finns så du får en chans att spy lite galla. Du stackars sorgliga varelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.