Maraton i kontorsstolen

Just nu är det bara 32 avsnitt kvar, sen har jag sett alla fyra säsongerna av Star Trek-serien Enterprise. Bara 24 timmar kvar. Ett dygn liksom.

Enterprise gick förvisso på SVT för fyra fem år sen, men de köpte bara in de två första säsongerna. Ungefär som att bara visa första halvan av en Beck-film. Vi får inte veta hur det går. Hur tänkte SVT egentligen? Tänkte dom?

Nu har jag alltså tagit chansen att se alla avsnitten i rad. Efter 27 avsnitt en bra bit i andra säsongen, insåg jag att jag ju faktiskt sett de första 52 avsnitten i säsong ett och två. Det tog mig alltså 28 timmar stirrande på datorskärmen innan jag insåg det. Hoppade med andra ord över avsnitt 28 till 52 och hoppade direkt in på tredje säsongen. Så egentligen har jag hittills bara sett 43 avsnitt. Bara och bara, har ju inte så mycket annat för mig. 98 avsnitt á 45 minuter är väl ingenting för en trekker.

En reaktion på ”Maraton i kontorsstolen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.