Nya erogena zoner

Trodde jag hade koll på alla mina erogena zoner, men alldeles nyss hittade jag fyra till. Det var så otroligt skönt att föra fingrarna fram och tillbaka på alla fyra samtidigt. Mmm, ryser bara jag tänker på det. Men tyvärr är det nog bara en engångsföreteelse, så här skönt kommer det nog inte bli nästa gång. Första gången är alltid den skönaste. Tog bort allt bandage på högerfoten och för första gången på tre och en halv vecka kunde jag tvätta foten och alla fyra mellanrummen mellan tårna. Åh vad härligt det var!

Känsliga läsare varnas, på denna bild syns ett långt ärr på min svullna högerfot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.