Blodsockerdipp

Till fikat varje eftermiddag, brukade jag ta en deciliter müsli och fil, samtidigt som jag motionerade regelbundet. Det gav mig en jämn blodsockerkurva och jag hade inga problem med det. Men nu när jag vant mig av med kolhydrater och inte motionerar, får jag efter fikat på eftermiddagen en enorm blodsockerdipp. Orkar knappt gå hem, somnar på tunnelbanan och väl hemma ligger jag i soffan som en däckad säl. Totalt utslagen av kolhydrater. Till eftermiddagsfikat idag har jag därför med mig ett hårdkokt ägg, ska komplettera det med nötter eller mandlar. Orkar inte med mer dippar.

Inte ens frukostgröten jag nu börjat med igen, är inte alls lika god som förr. Då längtade jag efter min gröt, klarade mig inte utan den. Blev kinkig utan min frukostgröt. Nu får jag inte i mig en hel portion ens. Mitt prov med lågkolhydratkost jag gjorde i tre veckor, har nog gjort mig allergisk mot kolhydrater. Finns det bot mot sådant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.