Handtag famntag klapp eller ingenting

Frisk luft är alltid nyttigt tänkte jag, och rymde hemifrån för att insupa nämnd vara. Promenerade från Slussen runt Riddarholmen i min vanliga lov och in till Citys hysteriska kommers. Med gott samvete gick jag förbi affär efter affär medveten om att jag redan klarat av alla julklappsinköp. Sista gjordes i lördags då Klonen fick ett par inlines för streethockey. Av honom fick jag ett egentillverkat nyckelställ. Men så kom jag på att jag glömt ett julklappsinköp och klev in på BR. Årets Star Wars Lego måste införskaffas men tyvärr hade de bara stora rymdskepp för runt tusenlappen. Ville köpa de mindre förpackningarna, för det är själva gubbarna jag är ute efter. Så jag får vara utan julklapp till mig själv iår.

En reaktion på ”Handtag famntag klapp eller ingenting”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.