Mellandagsrealisation

Vissa tankar ska man inte tänka för många gånger, även om de är tysta. Till slut blir de realiserade. Datorn började bli slö, och då brukar det vara dags att installera om den. Men jag har dragit mig för det, har så mycket installerat och det tar minst en halv evighet att få in allt igen. Så det stannade vid en tanke. En annan tanke jag fick imorse däremot, var att så här i mellandagarna åka in till stan och beskåda mellandagsreahysterin. Men tanken avbröts av ett frenetiskt tuggande av hårdisken som sa ifrån att nu är jag trött på det här, jag lägger av. Den kraschade helt, och ville inte ens bli läst som slav i en annan dator. En timme senare var jag hemma igen med en ny hårddisk och tanken att installera om allt blev till slut realiserad, mitt i mellandagsrealisationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.