Nästan perfekt

Det är inte alltid lätt att hitta den perfekta cykeln med en gång. För att inte vara utan cykel tills den ultimata cykeln dyker upp, ska man prova sig fram med olika cyklar. Köpa den man gillar för stunden och bruka den ordentligt. Finner man sedan en ny som är snyggare bättre roligare, är det bara att byta upp sig. Med tiden får man en bättre och bättre cykel som man är mer och mer tillfreds med. Den perfekta cykeln kommer jag nog aldrig att hitta, för varje byte ökar kraven hela tiden. Man ska lära sig vara nöjd med det man har för stunden, för det är den bästa cykeln just här och nu.

Precis så är det med kärleken. Den perfekta kvinnan finns inte! Det finns ingen själsfrände där ute! I väntan på den nästintill ultimata kärleken, vill jag inte leva utan närhet och kärlek. Lever i små romantiska förhållanden istället för att vara ensam.

3 reaktioner på ”Nästan perfekt”

  1. Det handlar inte om att hitta en person som är perfekt, det handlar om att hitta den personen som är perfekt just för dig, och det är ingen omöjlighet.

    Att säga att det inte finns någon själsfrände för dig och att du väntar på den nästan ultimata kärleken är bara tragiskt.

    Alla har någon som är perfekt för dem men man hittar dem inte genom att desperat ligga runt med halva stan och kalla det för “små romantiska förhållanden”.

    Sluta leta och lev istället. Kärleken hittar dig när du minst anar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.