Slipstvång

När systembolaget försvann från min stadsdel, började kunderna svika även de andra butikerna. Men för några år sen började det hända saker. Vi har fått ett café med mat som komplement till de tidigare existerande pizzeriasyltan och den finare krogen Jesses. I höstas öppnades ett riktigt kafé i höghuset. De har fått vara ifred för mina besök, kaffe har jag hemma, det behöver jag inte få på andra sidan gatan och som kostar tio gånger mer. Farligare är då thairestaurangen som öppnade nyligen vid tunnelbanan. Bara under senaste veckans julledigt har jag varit där och hämtat mat fyra gånger. Men det är ju så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.