Analsex

Efter nästan ett års uppehåll, kom jag idag ihåg varför det är mest tjejer som går på spinning. Samtidigt kom jag även ihåg varför jag egentligen ogillar spinning. Sadlarna inte är alls anpassade för killar, utan helt och hållet bara för tjejer.

För det första är de alldels för breda och för mjuka, så man sitter inte på sittknölarna, utan mjukdelarna får ta tyngden. Sen är de inte injusterade vågrätt, utan sadelspetsen pekar uppåt cirka femton grader, så ett obehagligt tryck sker mot perenium. Men värst av allt är att den inte går att skjuta fram tillräckligt, det fattas minst 5 centimeter för att knäna ska vara i lod över pedalaxeln. Det är bara att välja, sitta för långt bak och få ont i knäna, eller sitta för långt fram på sadelspetsen och tappa känseln i hela paketet. Därmed är det väldigt oskönt att bara kunna sitta på sadelns främre centimetrar, som dessutom pekar rakt upp. Förstår att tjejerna tycker det är en ren njutning av att köra spinning med dessa förutsättningar. Jag gör det inte, närmare analpenetration än så här kan man inte komma utan att ha sex.

4 reaktioner på ”Analsex”

  1. Jodå Johan, det ska bli sen när det är plusgrader och isfritt. Tills dess blir det inomhuscykling, förutom stigcyklingen. Så nån månad eller två till bara.

  2. Kan meddela att spinning är inte skönt för tjejer heller.

    Sadlarna är helt enkelt gjorda för att plåga folk. Som om inte passet i sig är tufft nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.