Julgransplundring

Det var hur länge sen som helst jag var på julgransplundring senast, och någon inbjudan lär jag inte få längre. Julen är ju nästan slut, glögg fanns det kvar, så varför inte arrangera en egen julgransplundring? Gammal glögg är inte gott, så den måste bara ta slut. Med varm whiskyglögg, pepparkakor och blåmögelost inleddes kalaset stillsamt för att senare övergå till de traditionella ringdanslekarna.

När alla lekarna var slut och vi utmattade kröp in i filmhörnan med Harry Potter, kom fiskdammspåsarna lägligt fram. Vi hoppade över själva fiskdammsfiskeriet och gav oss i kast med påsarnas innehåll direkt. Choklad och nötter satt fint efter alla roliga lekar. När kalaset var slut insåg jag lägligt att det är på tjugonda Knut som julen åker ut, inte på trettondagsafton. Vilken tur att vi inte langade ut julgranen, nu kan vi göra nytt försök att få ut den om några dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.