Klart slut

Allt har en ände, allt har ett slut. Visa saker kommer som en överraskning, andra kommer smygande sakta så jag först efter ett tag förstår vad som ialla fall är i görningen, och andra saker kommer inte alls som en överraskning. Göra slut kan alltså göras på så många olika sätt, det kan förtigas på ett raffinerat sätt så det uppenbaras av sig självt efter ett tag vad som gäller. Det tycker jag inte alls om, när det förtigs i flera dagar. Utan jag gillar raka rör, när det kommuniceras öppet och sägs klart och tydligt vad som gäller. Varför gå omkring och vänta och må dåligt i flera dagar på det som ändå är så oundvikligt?

Helt sonika gjorde Klonen och jag slut med julen igår. Vi klädde av granen naken, och symboliskt kastade ut den från balkongen. Sen intog vi en middag på några mezérätter vi hade köpt i Hötorgshallen tidigare på dagen. Det blev ett fint slut på julen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.