Kom tillbaka, allt är förlåtet

Första styrkepasset avklarades igår, efter två månaders uppehåll. Har gjort om schemat lite, gått ned från tresplit till tvåsplit, för att få mer tid för cykling. Blev således rygg och biceps med avslutande crunches. Men oj vad svag jag blivit den här tiden, fick lätta på vikter i alla övningarna, samtidigt som jag medvetet tog det lugnt för att inte överanstränga de otränade lederna och senorna. Träningsvärk är jag inte bortskämd med, sist jag fick det var efter två veckors uppehåll under sommarsemestern. Förväntansfullt la jag mig igår och såg fram mot den kommande träningsvärken nu på morgonen. Men hej vad jag bedrog mig. Känner mig grymt lurad, enda antydan till träningsvärk är i höger vad, och det beror säkert på min konstiga gångstil. Hallå träningsvärk, kom hit och ta mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.