Nam nam

När jag öppnade väskan med träningskläder slog det emot mig. Det luktade ännu mer när jag drog på mig dom. Trots att de är rena, luktade de redan innan jag ens dragit på mig dom. Börjar lura på om ventilationen i köket verkligen fungerar som den ska. Vi gjorde currysås i söndags. Inget fel på curry, men lite enahanda när det luktar smörfräst curry om alla klädesplagg hemma.

2 reaktioner på ”Nam nam”

  1. Stog och stekte fisk en kväll i gamla lägenheten när jag kom i håg att jag hade tvättkorgen med rena kläder stod i hallen utanför. Man stank stekt torsk i en vecka i avvaktan på nästa tvätttid…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.