Föryngringsprocessen

Vad min maxpuls är egentligen vet jag inte, har aldrig mätt upp den på något riktigt sätt. Nöjer mig med att räkna ut den med den grovt tillhuggna teoretiska formeln 220-ålder. Som sagt är den ett väldigt grovt sätt att räkna ut sin maxpuls, och det märks på spinningpassen framförallt. Jag har alldeles för lätt för att komma upp i puls utan att jag knappt anstränger mig som vid uppvärmning. Och när jag kommer över 90% känns det inte riktigt som jag håller på att dö, som ska vara den egentliga känslan. Säger dom som vet. Sakta sakta har jag därför ökat värdet på min maxpuls i pulsklockan och nu tror jag att jag börjar hitta rätt. Och helt plötsligt blev jag 9 år yngre! Fortsättning följer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.