Skit ska skit ha

Det här är en skitblogg! Den är så värdelös och dålig, att de som anser att den är en skitblogg, både läser regelbundet och till och med kommenterar. Och gör det varje dag! Så dålig är den. Det säger väl en hel del om läsaren, som fortsätter läsa, trots att det är en skitblogg. Men serru, det finns inget tvång att varken läsa eller kommentera. Är det en skitblogg, gör som jag, sluta läs skiten då.

7 reaktioner på ”Skit ska skit ha”

 1. Men det är ju så roligt att läsa vad du skriver. Det är sällan någon så ogenerat blottar sig själv och sina tillkortakommanden på det här sättet i tron om att det är andras fel hela tiden. Det blir lite som en bok av Erlend Loe fast det är på riktigt. Stor underhållning.

 2. Är du inte lite inkonsekvent, som först påstår att jag erkänner mina tillkortakommanden och sedan påstår att jag skyller på andra?

  Jag tar ansvar för mina handlingar och misstag, men därmed är det givet att jag inte kan ta ansvar för andras handlingar och eventuella misstag. Eller hur? På samma sätt som jag ställer krav på mig själv, ställer jag krav på min omgivning att var och en får ta ansvar för sina handlingar. Det är detta du upplever som att jag skyller mina brister på andra, när jag ställer krav. Och det är väl här som problemet ligger, du och många andra är ovana att det ställs krav, det är inte riktigt PK i Sverige att ställa krav på andra, att kräva att andra tar ansvar för sina handlingar.

  Vi gör alla varandra en stor otjänst att inte våga ställa krav. Se hur det exempelvis går i skolan, se hur det går med kriminella ungdomar. Kravlöshet.

  Men att tolka när jag ställer krav på min omvärld, att jag skyller ifrån mig, är din egen skeva tolkning. Den får du stå för och ta ansvar för. Det tar inte jag ansvar för. På samma sätt som du får ta ansvar för att du är anonym, vad vi andra nu kan tolka det som. Feghet?

 3. Till Anonym:
  Det du kallar för tillkortakommande ser jag som läsare mera som ett sätt att visa hur det oftas är bland tjejer i 35-års åldern.

  Det letas hela tiden efter “Den rätte” så minsta lilla avvikelse från drömbilden som byggts upp från tonåren med tidningar som Starlet och VeckoRevyn i ryggen, gör att killar idag blir dumpade för minsta lilla.

  Samma tjejer sitter sen och beklagar sig för att dom aldrig hittar någon.

  Det kanske är dags att sänka kraven?

  Jag lever inte med Mr Perfekt men han är tillräckligt bra!

  Och om det är underhållande av Bruse, så lovar jag dig, att han är tillräckligt säker i sig, så han bjuder på det.

  Nästa gång kanske du vågar skriva ditt namn istället för att gömma dig bakom att vara anonym.

  Men det krävs ju att du vågar ställa krav på dig själv.

  Och där har ju Bruse rätt… det är ju inte PK i Sverige att göra…

 4. Till Anonym:

  Hur moget är det att gömma sig bakom att vara anonym och skriva “skit på dig”?

  Din självkänsla kan inte vara så hög eftersom du tydligen finner nöja i att vara otrevlig anonymt.

  Kan du inte stå för dina åsikter?

  Men eftersom du återkommer om och om igen, fast du klankar ned på bloggen, så måste du ju ändå ha behov av att läsa den.

  Hur känns det att vara beroende av något du lägger ned så mycket energi på, att verbalt kasta skit på?

  Lite patetisk, tycker du inte?

 5. Det har aldrig slagit er att det kan finnas fler personer som skriver anonymt?

  Som vän av ordning vill jag påpeka att blotta sina tillkortakommanden inte är samma sak som att erkänna dem. Självinsikter är det glest med i den här bloggen, men det är ju det som gör den så rolig. Maken till brist på självinsikt och självdistans hittar man vanligtvis bara i fiktionens värld. Fortsätt skriv Bruse, vi är många som uppskattar underhållningen.

 6. Och du är så naiv och tror att en blogg speglar hela en persons personlighet och olika sidor?

  Det har aldrig slagit dig att jag håller isär de olika anonyma inläggen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.