Tar en latte i ångan från maskin

Ögnar igenom några bloggar på morgonkvisten med musen i ena handen och latten i den andra. Vissa bloggar berör mig mer, andra mindre. Imorse fastnade jag vid ett blogginlägg som berörda mig, men varken själsligt, emotionellt eller intellektuellt. Det berörde min teknokratiska ådra. Det var utvecklarna på Google Maps som i sin blogg annonserade en ny finnes till kartorna. Det bar sig inte bättre än att jag började kolla på exempel, läste den uppdaterade dokumentationen för API:n och funderade på hur jag skulle kunna implementera det där på mina sajter. Hade inte Tony ringt och väckt mig ur min törnrosadröm, hade jag satt mig och börjat programmera lite kartor och helt glömt bort att det är arbetsdag idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.