Frihet i en liten ask

Äntligen fri från slaveriets bojor. Igår sprängde jag beroendet och inställsamheten från husbonden och lever nu som en fri man på stadens gator. SL-kortet gick ut och idag har jag äntligen börjat cykelpendla på allvar igen. Friskt och skönt med underbara fem minus.

2 reaktioner på ”Frihet i en liten ask”

  1. Freedom has its life in the hearts, the actions, the spirit of men and so it must be daily earned and refreshed – else like a flower cut from its life-giving roots, it will wither and die. ~Dwight D. Eisenhower

  2. Googles översättartjänst är rolig:

    “Friheten har sitt liv i hjärtan av åtgärder, en anda av kvinnor och så måste det dagliga arbetsinkomsten och uppdateras – annat som en blomma nedskärning av dess livgivande rötter, den kommer att vissna och dö”

    En anda av kvinnor?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.