Uråldrig diet

Det vimlar av olika dieter som flygvärdinnedieten, GI-metorden, LCHF, Viktväktarmetoden osv. En diet ingen verkar hört talas om, som egentligen är uråldrig då den bara tar hänsyn till det basala behovet en svensk behöver. Den är lika uråldrig om det svenska språket faktiskt. Och det är ö-metoden. Du får bara äta basvaror med bokstaven ö i. Som smör, bröd, kött, mjölk, gröt, mjöl, öl, frön, nötter, mjöd, rödbetor, lök (vitlök, rödlök osv), bönor, grönkål… ja ni förstår. Behöver en människa något annat här i livet? Kanske kaffe då… men det ryms tyvärr inte i denna diet.

Kom ihåg var ni läste det först, om den nya ö-dieten. Kom ihåg!

9 reaktioner på ”Uråldrig diet”

  1. Ö-dieten trodde jag var nåt från Robinson?! Låter för övrigt som en sund diet, ö-dieten. Dessutom, om kaffet är mÖrkrostat, så borde man kunna dricka det.

    Ät allt – bara mindre

  2. Det där med mörkrostat, är som med rÖdvin. Det är fusk. Det är själva substantivet som ska ha ett ö i sig.

    Det finns en utveckald variant av den här dieten. Återkommer till det. Tyvärr inkluderar inte den heller varken kaffe eller vin. Men vad är det för fel på ett gott Trappistöl?!

  3. Mörk är inget födoämne. Choklad innehåller inte ö. Liksom röd inte är ett födoämne och vin inte innehåller ö. Försök inte fuska Maria!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.