Färglös färja

Plötsligt fick jag minnen av barndomens husvagnssemestrar i Europa med pappa och syrran. Minns hur vi körd på bilfärjorna med hela ekipaget och stannade kvar i bilen vid korta överfarter eller gick upp i båten vid längre överfart. Minns tydligt att vi körde ombord våra fordon på färjan, det gör jag. Har absolut inget minne av att det sprang barn och hundar på bildäck. Men det gör det tydligen på färjan över till Hammarby Sjöstad. Det ropade iallafall kaptenen till mig i högtalarna när jag glatt cyklade ombord på färjan, precis som man brukar göra vid färjelägena. Tydligen ska jag gå ombord med mitt fordon. Konstig färja, konstig kapten. Han måste lida av mindervärdeskomplex för att överfarten bara tar fyra minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.