Påsksmällare

Är det inte ovanligt tyst numera under påskhelgen? Inte alls samma pangade och skjutande av påsksmällare som förr i tiden. Inte för att jag saknar det, det är så lugnt och skönt så. Men för att råda lite bot på saknandet smällde jag av en smällare i en tunnel i Södertälje.

Ingen såg hålet i asfalten i tunnelns mörker, inte ens jag, så jag lyckades kör ned i hålet. PANG! En slang sprängdes med världens smäll. Det ekade rätt bra där i tunnelns mörker. Några trodde jag hade kört sönder hela hjulet, men det var bara en klämpunka. Vilken tur. Tänk att stå med ett trasigt hjul i Södertälje – vilken rysare. Nu lär inga påskkärringar landa i Södertälje iallafall, ivägskrämda av 7 bars tryck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.