Tioårsregeln

Bortskämda med bra synthmusik är vi inte numera. Killarna i banden börjar bli gubbar och därmed glesas utgivningstakten ut. De orkar väl inte med helt enkelt…

Farbröderna i Kraftverk tog tio år på sig att färdigställa albumet Tour de France efter att singeln med samma namn gavs ut. Nu lär det väl dröja tio år igen till nästa album. EBM-gudarna från Belgien, Front 242, är inte ett dugg bättre dom. De gjorde också ett makabert uppehåll på tio år, men gjorde ett ryck för sex år sen. Men det verkar som vi får vänta ett bra tag tills nästa utgivning, om fyra år om de håller sig regeln. Depeche Mode verkar iallafall inte vara lika gubbiga i sin produktion. Jag har “bara” fått vänta i fyra år på nästa singel som jag sitter och lyssnar på Spotify just nu. Hoppas bara de negligerar tioårsregeln och kommer med sitt album iår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.