Inga genvägar till det perfekta ljudet

Man blir bra på det man gör ofta, brukar det heta. Därför försöker jag cykla minst två pass i veckan, helst tre, på mellan 8 och 13 mil vardera. Och det som känns jobbigt och tungt, måste man träna på mer. För det jag inte är bra på är backar, då blir jag ohjälpligt sist. Alltid. Så idag var det backintervall vid Farsta strand. Varv efter varv, uppför backen, nedför backen, runt runt for vi. Första varvet kändes lite jobbigt, andra och tredje outhärdligt, men sen på fjärde och femte varvet kändes det som jag dansade uppför. Även om jag dansade långsammast. Håller jag på så här är jag bra på backar också, och måste hitta en ny grej jag är dålig på och öva upp det. Köra fort som fan kanske?

4 reaktioner på ”Inga genvägar till det perfekta ljudet”

  1. Näää, bara undrade. En annan cyklar ju inte alls nu. Först armen, sen virus, sen rethosta (som nu är borta) och nu axeln. Fast axeln är ok om jag tar det lugnt. Väntar på remissen från SöS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.