Slut i rutan

Helt plötsligt slutade vissa webbsidor att fungera och till slut slocknade bredbandsmodemet nästan helt. Min internetuppkoppling var ner. Men Spotify fortsatte spela ett bra tag till, vilket beror på att den cashar låtar ganska bra. Provade att starta om modemet flera gånger, men den fick ingen kontakt med nätet. Slog på teven, men den var helt svart, inte en enda kanal. Jasså, jaha, Com Bort har fått nåt stort fel tydligen. Det passade bra tänkte jag, tog tillfället i akt och lagade matlådor och såg förra veckans avsnitt av 24 som jag spelat in. Undrar vad alla andra gör, när varken teve eller internet fungerar? Troligtvis får vi se resultatet om nio månader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.