Tjong

Någon klant hade ställt en cykel lite slarvigt i vardagsrummet så samme klant slog i en tå så nageln spräcktes och det började blöda. Jävlar vad ont de gjorde. Det klämmer när jag har skor, så det blir till att vara oskodd en lördag när jag istället skulle cyklat i skogen. Tur att det inte var stortån jag slog i, för det brukar vara typiskt så.

En reaktion på ”Tjong”

  1. Aj fan… Själv sussade jag som ett barn av jetlagen och vaknade 12.20. Trist att missa cyklingen men jag behövde den sömnen.

    Fr.o.m i morgon blir det cykelpendling på allvar (kör hem via Slagsta ett par dagar i veckan), tisdags-mtb och sen köra lite racer med Mirjas kusin så vi är lite förberedda för Siljan Runt.

    Jäkligt konstigt att man alltid ska bli sjuk när våren kommer så att hela mars/april blir förstörda. Svininfluensan antar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.