Antiklimax

Idag gäller det. Idag är den stora dagen. Dagen jag gör min debut runt pölen. Not.

Att inte cykla överhuvudtaget på två veckor och därefter bara cykelpendla, och dessutom vara drabbad av någon luftrörsinfektion som inte riktigt vill ge sig, är ingen bra formtoppning inför Vätternrundan. Därför beslöt jag mig redan för en vecka sedan att stå över. Dels måste jag bli frisk, hostar fortfarande efter tre veckor, dels måste jag ha hunnit toppa formen två veckor innan.

Det är bara den eventuella stoltheten som får sig en kläm, startavgiften får jag tillbaka via en försökring. Fördelen är att nu kan jag träna desto mer, och bli starkare, snabbare, uthålligare, snyggare och bättre till nästa års debut! Jag börjar på måndag när det slutat regna.

3 reaktioner på ”Antiklimax”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.