Magnesium

Femhundra milligram magnesium blev jag för några år sen rekommenderad att ta per dag mot kramp i vaderna. Sen dess har jag gjort det. Min far som går på vätskedrivande mediciner, började på min inrådan käka magnesium som tillskott, och hans kramper försvann.

Men på grund av semestern har det inte blivit av att jag fyllt på det tomma förrådet. Vilket jag erfor på Ågestavägen med en mil kvar hem. Fick trampa sista milen med kramp i troligen samtliga benmuskler. Oskönt är dagens ord på lodrätt fem.

13 reaktioner på ”Magnesium”

  1. Det funkar säkert bra för dig det där, men det kan vara bra att veta att det inte finns någon vetenskaplig koppling mellan salt/elektrolyter och kramp. Börjar man gräva lite hittar man ingenting som styrker detta samband. Placebo-effekten hos piller och tillskott ska dock inte underskattas.

  2. Fungerar bra för mig och många andra, och det är det viktiga.

    Finns mycket som inte är vetenskapligt bevisat, som att paraplyer skyddar mot regn. Likt förbaskat gör det det. ;~)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.