Ve och fasa

Vem behöver besöka Kolmården för att se vilda djur? Det är rena vildmarken här ute. Förutom den simmande älgen på midsommaraftonen, så var vi imorse med om ett ovanlig form av spårspring. Det var en hel familjen som var ute och spankulerade mellan hållplatserna Östersjön och Hosjö gård. De ville inte flytta sg ur spåren, hur vi än pinglade med klockan. Så det var bara att stanna och vänta på att herr fasan och fru fasan med sina små ungar efter ett tag klev av banvallen och gick ut i skogen.

2 reaktioner på ”Ve och fasa”

  1. Jag har varit med om samma sak ute på Lidingö för flera år sedan, jag vill minnas att en fasan bestämt hade parkerat sig på spåret mellan Högberga och Brevik och ingalunda ville flytta sig, så det var bara att stanna och vänta lite. Minns inte om jag fick tuta eller ej, men det vill man gärna undvika sådär tidigt på morgonen som det var. Till slut flyttade den på sig och jag kunde fortsätta färden. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.