Favorit i repris

Med en nygjord morgonlatte i ena handen upptäckte jag att det inte fanns mjölk så det räckte till gröten. Tittade en stund på den välfyllda muggen och sedan på grötskålen utan mjölk. Funderade en halv sekund, sedan hällde jag resolut latten ned i gröten. Så, nu fick jag mjölk till gröten, på köpet en dubbel espresso i. Döper kreationen till Lattegröt, en ny variant på min beryktade espressogröt.

2 reaktioner på ”Favorit i repris”

  1. Välkommen!

    God och god. Den var inte äcklig. Men säg så här, det här är andra gången på två år jag hällt kaffe i gröten. Så får du själv räkna ut hur gott det är. ;~)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.