Hösttecken

Det var mycket som skulle plocks ihop, ställas in, tas ned och göras i ordning. Inte bara för att det var stängningsdags för dagen, eller för den här helgen. Det var sista trafikdagen för säsongen och då är det mycket mer som ska stuvas undan. Ingen reguljär trafik kommer att ske på ungefär nio månader, vilket kommer att kännas som en lång tid. När vi stod där och plockade ihop, var det riktigt varmt och det känns som säsongen slutade alldeles för tidigt. Men sådant vet aldrig styrelsen när trafiken planeras. Förra året blev det exempelvis höst redan i början på augusti. Trots det, så är det här en föraning om att sommaren börjar lida mot sitt slut och hösten nalkas. För ett lika säkert vårtecken som när spårvagnarna börjar rulla på Djurgården i mars, är säsongsavslutningen i Malmköping ett tecken på att hösten snart kommer. Inget ont idet, vi har haft en underbar sommar, och speciellt augusti som varit toppenfin! Bara hoppas hösten blir lika fin den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.