Dubbelmacka

Fröken is skulle komma med mat, vin och cykel i delar som vi skulle sätta ihop, men cykeln vi skulle sätta ihop hade det inte kommit alla delar till.. Så det kom ingen fröken is med mat, vin eller cykel i delar som vi skulle sätta ihop.

Med fröken J skulle jag imorgon gå på utställning med, gå på bio med, äta middag med och hångla med. Men oj, så mycket hon har och göra. Det måste vara fullständigt fullsmeckat i almanackan om man som en modern kvinna bara jobbar deltid 50% och varken har man, barn eller familj att ta hänsyn till. Undrar hur jag hinner med mitt eget liv som jobbar heltid och har en Klon på deltid? Består mina dygn av 48 timmar och fröken J:s dygn av 12? Eller är det för att jag är man och inte måste 100% kontroll på allt och hon är kvinna och måste ha 200% kontroll på allt?

Dubbeldissad. Tror jag ska kasta ruttna ägg i fläktar imorgon som kompensation.

6 reaktioner på ”Dubbelmacka”

  1. jag fick se en ram, ta på den… sen lämna den igen.. för what good gör det att montera på en sadelstolpe enbart? känns det bättre med delat lidande?

  2. Äh, det handlar om vilja. Finns viljan finns tid att diskponera. Jag jobbar 60 timmar i veckan har en omöjlig tonåring på heltid, en sjuåring varannan vecka. Sköter hem och hinner träffa en man så ofta jag vill.

    Du är värd kvinnor som har en annan prio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.