Halleluja

Vilken lyckad morgon! Det var soligt och härliga friska nio plusgrader. Vid Slussen stod en barsk kvinnlig polis med armarna i kors för att se till att ingen cyklade mot rött. Bra initiativ. Och vid Tegelbacken var flera sopmaskiner ute för att sopa cykelbanorna. I september. Halleluja!

Ska jag beklaga mig för något, är väl att det är lite osmart att sopa cykelbanorna under morgonrusningen. De kunde gott ha väntat med att börja sopa till efter klockan 9. Det är trångt som det är vid Tegelbacken med flera olyckor. Men jag gav tummen upp till den som körde sopbilen när jag cyklade om!

Det börjar hända saker till cyklisternas fördelar. Det är valår nästa år. Valfjäsket har bara börjat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.