Insexmiddag

Dagen har gått i ätandets tecken. Chokladfestivalen avverkades på ungefär två timmar och jag kom ut med choklad för bara 200 kronor. Favoriten Opal köpte jag bara tre kakor av som jag annars köper ett kilogram av. Men så fick jag tag på 20 kakor Fazer Blå som i och för sig inte är märkvärdig, men klart bättre än blämarabou.

För att få middag var jag tvungen att vara manlig och vifta med skruvmejslar och insexnycklar. Lyckades tydligen bra med att montera ihop byrån och hålla trevlighetsfaktorn högt då vi monterade lite fel i allt verbaliserande. Riktigt intressanta dialoger mellan skruvandet, bankandet och ätandet. Kramen och blicken jag fick när jag skulle gå var svår att motstå, men av flera skäl åkte jag hem. Den här gången…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.