Sätta sista potatisen

Vem har ställt två pallar med potatis utte i trapphuset – utbrast kollegan när vi öppnade vår dörr och kikade ut.

Men det var inte två pallar potatis. Det var två pallar italienska stenar som ser ut som potatis. Inredningsarkitekten tänkte vi skulle ha dom i några lådor som vi i flera veckor gått och snubblat på, för att de varit tomma. Och på dessa stenar som ser ut som potatis i dessa lådor, ska det sedan stå blomkrukor. Inga billiga grejer, varje blomkruka kostar cirka 3 000 kronor och jag trodde det var sådana där flådiga lerkrukor. Men nej, simpla i plast du kan få för 100 kronor på Ikea. Vi känner oss något uppskörtade, men vadå! Firman har ju statskontorsavtal. Det är väl bra?

Vi har inte kontrollvägt de där två pallarna med italienska stenar som ser ut som potatis, och därför har vi inte kunnat räkna ut kilopriset. Men vi vet att de där två pallarna med italienska stenar som ser ut som potatis kostar cirka 10 000 kronor. Inga småpotatis där inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.