Skelögd

En normal arbetsdag kan jag vara inloggad på fem servrar samtidigt som jag har upp till tio olika program igång. Det är trångt på mina två 19 tumsskärmar. Så min idé var att få en tredje skärm, för att där alltid vara inloggad på adminservern. Övertalningskampanj inledes, som inte alls fungerade. Den nya chefen svalde allt med hull och hår. En ny pc med två grafikkort och fyra skärmutgångar samt en ny skärm beställdes. Samtidigt beställdes en ny pc och två skärmar till den nya resursen som ska börja i min skrivargrupp på måndag. Som anställd i 18 år ansåg jag att jag ska ha de nya skärmarna och den inhyrda konsulten får ta mina gamla 19 tummare. När jag hade packat upp allt på skrivbordet insåg jag att de nya skärmarna var 22 tums widescreen! Med bara två sådana skärmar bredvid varandra blir det en meter skärm! Var jag ska få plats med den tredje skärmen vete fan. Dagens i-landsproblem.

2 reaktioner på ”Skelögd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.