Proffset och amatören

Allt var förberett in i minsta detalj, hon hade planerat allt minutiöst. En lätt jacka som var tillräckligt varm och vars huva hon tagit av så den inte skulle fastna i ryggsäcken när den åker av och på. Ryggsäcken var tömd så det skulle finnas plats för alla inköpen. Skorna var utvalda för att kunna gå länge i, plånboken välfylld och sist men inte minst, ett sprudlande glatt humör. Nu var hon, ett äkta shoppingproffs, redo att ägna en hel lördag åt att köpa julklappar. Själv köpte jag rakbalsam och åkte hem.

En reaktion på ”Proffset och amatören”

  1. Haha, så sant som det var sagt! Jag kan också stoltsera med att alla klapparna blev inköpta på rekordtid trots att jag “strötittade” och inte hade alla klappar planerade…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.