Värvningskampanj

När vi igår kväll satt och drack kaffe, konjak, whisky och åt choklad efter det trevliga årligt återkommande hjulbordet på museispårvägen i Malmköping, inledde Magnus en insamlingskampanj. Han tyckte att fröken S varit så duktig på att äta, städa och allmänt ökat kvoten av kvinnor på hjulbordet till två, att han ville skramla ihop till en medlemsavgift för henne. Eftersom jag har insyn i medlemsregistret och tillgång till vårt kommenderingssystem Mubs, var det snabbt fixat imorse att både få fram ett nytt medlemsnummer, få henne registrerad som familjemedlem, samt få in henne som aktiv på museispårvägen. När hon vaknade imorse hälsade jag henne med “Godmorgon 3721“. Hon log försynt överseende.

4 reaktioner på ”Värvningskampanj”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.