Vit jul

Nu har jag dammsugit upp barr och småkryp, diskat genom både ren och oren disk. Tvättat om tvätten så den är ren och vit – tack Sofie för tvättråden! Rensat upp gamla oanvända alster på Funbeat, Facebook, bloggen och andra elektroniska uppehållsrum. Gått ner med grejer i källaren och slängt annat i soprummet. De smutsiga cykelskorna jag tänkte tvätta, blev rena igår av att bara vara ute i den vita snön. Kanske jag ska prova att tvätta och diska i snön nästa gång?

Någon vit jul har det inte varit iår, den förra whiskyflaskan drack jag upp på fem dagar. Därför köpte jag en ny helt i blindo på vägen hem från träningen imorse. Kanske jag ska ta och smaka på den, något annat har jag iallafall inte planerat att göra resten av dagen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.